Burlington golvstående toalett BUR-WC1P5

Burlington golvstående toalett BUR-WC1P5

  • Vikt : 60.00 Kg
  • Tillgänglighet: Leveranstid 3-5 Dagar
  • Produkten har lägsta beställningsantal: 1 Styck
  • Pris: 7 680 Kr / Styck

  • Exklusive Moms: 6 144 Kr

Tillägg


Burlington golvstående toalett i klassisk utformning med spolvred och mjukstängande sits.

Denna toalett har en unik kombination av klassiskt utseende och modern funktion. Den är utrustad med hel och halvspolning med justerbar spolmängd trots att den har spolvred. Vrid vredet uppåt för halvspolning och nedåt för helspolning. Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits i någon av de färger och utföranden som finns att välja på.

Underdelen på toaletten finns i två olika höjder, normal ca 415 mm (exkl. sits) och förhöjd 480 mm (pristillägg) för långa personer eller personer med nedsatt rörlighet. Cisternen finns även den i två olika storlekar, bred – 520 mm eller smal – 455 mm (pristillägg). Vi levererar toaletterna med synligt avlopp med anpassningsdetaljer för svensk avsättning (normalt ca 10-12 cm) och svenskt vattentryck. Observera dock att toalettmodellen med S-lås (dolt avlopp) (pristillägg) kräver specialavsättning och alltså inte fungerar med standardavsättning.

Skriv ut ritningen och konsultera er rörinstallatör innan beställning. Vi monterar även cisterndetaljer och innanmäte som normalt kommer lösa i en påse vid köp av engelska toaletter. Alla toaletter i Burlington-serien har s.k. nanoglasyr vilket gör att smuts och bakterier inte fastnar lika lätt som på vanligt porslin. Detta medför även att rengöring är enklare. Alla Burlington-toaletter är även CE-godkända vilket gör dem godkända för användning inom hela EU.