Facebook
Tel: 08 335990 | E-post: info(a)franskakakelbutiken.com

Info / Kontakt

Så här köper du kakel hos oss…

Förmodligen har du redan hittat något på vår hemsida eller också känner du till någon av våra kollektioner sedan tidigare.

Bor du i Stockholm eller dess närhet är det allra bästa att besöka oss. Det är ju alltid bäst att få se kaklet i verkligheten och få lite tips och råd. Om nu inte detta är möjligt så misströsta inte.

Allt går att lösa ändå. Vi levererar oavsett var ni bor.

Slå oss en signal eller skicka ett e-postmeddelande om ni vill ha reda på priser, beställa prover eller diskutera bästa lösningen för ditt projekt. För det mesta har vi prover hemma och kan skicka samma dag. Kostnaden är priset för proverna + porto.

Beställning kan sedan göras över telefon. Ofta har vi det ni beställt på lager men mycket ur vårt sortiment är också beställningsvara. Leveranstiden kan vara från2 till 3 veckor och i värsta fall upp till 7-8 veckor. Det gäller att ha framförhållning och planera i tid om något speciellt önskas.

När det är dags för leverans så aviserar vi er om vi inte överenskommit annat. Antingen hämtas varorna hos oss eller också sänder vi det med vårt fraktbolag på hel- eller halvpall beroende på hur mycket det rör sig om. Mindre sändningar som kompletteringar kan också skickas som paket. Priset för en frakt variera beroende på var i landet ni bor.

Läs våra köpvillkor

Här finns vi…

Skicka ett meddelande

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

För att förhindra spam, skriv det du ser på bilden här under:captcha

Kontaktuppgifter

Tel: 08 335 990
E-post: info(a)franskakakelbutiken.com

Frejgatan 21
113 49  Stockholm

Öppettider

Tisdag till Fredag 11:00-18:00
Lördagar 11:00-15:00
Söndagar och Måndagar Stängt

Butiken