Franskt Lergods i blått på vit botten
Franska Kakelbutiken Interior

Välkommen till Franska Kakelbutiken.

Just nu har vi utförsäljning av lagervaror med stora rabatter! Kontakta butiken på telefon eller via mail för att få närmare information.

Även om vårt signum är Franskt Kakel så hittar du unikt och vackert handgjort kakel i olika stilar för alla miljöer hos oss. Det spelar ingen roll vilken stil du är ute efter, klassiskt eller modernt, vi har kakel för alla. Är det dags att inreda badrummet eller det nya köket? Funderar ni på att utsmycka dem med vackert handgjort kakel eller klassisk mosaik? Här finns handgjort kakel för kök och badrum, vackra golv och mosaiker av marmor som ni med största säkerhet inte hittar i någon annan butik. Vi hämtar vårt kakel, klinker och badrumsporslin från Frankrike, England, Italien, Ungern och Spanien.

Utöver vårt underbara handgjorda kakel har vi badrumsporslin i klassisk stil, vackert rundade handfat, högspolande toaletter och vackra badrumstillbehör. Klicka in dig under sortiment så ser du ett urval av våra produkter. Söker du något speciellt eller behöver du hjälp med ditt val av kakel? Vi hjälper självklart till med idéer och kunskap. Fråga oss gärna. Vi hjälper även till med kompletta lösningar där vi kombinerar kakel med badrumsporslin.

Coronainformation: Vi har många leverantörer som just nu inte kan tillverka sina produkter som vanligt och därför kan leveranstider på beställningsprodukter vara längre än normalt. Var därför ute i god tid innan du startar ditt projekt. 

Vår webshop är fortfarande under uppbyggnad och tills dess vi har lagt upp alla produkter så kan ni även komma åt vår gamla hemsida här: http://franskakakelbutiken.com/franska

Vi lägger kontinuerligt till badrumsinredning på sidan. För Badrumsporslin, Toaletter, Kranar etc så kan du även besöka vår systersida Italienska Badrumsbutiken - https://italienskabadrumsbutiken.se/
Senaste
Besök oss gärna i vår butik och showroom på Frejgatan 21 i Stockholm. För öppettider, adress klicka här!


Bästsäljare


Senaste Inspirationsinlägg
April 13, 20

Engelska badrum

Här har vi vårt engelska kakel i förband med svart...
March 21, 19

Klassiskt Franskt blå och vitt kakel

I Enskede hittar vi detta sekelskifteskök i duvblå...