Burlington lågspolande toalett BUR-WC1T31

Burlington lågspolande toalett BUR-WC1T31

  • Vikt : 60.00 Kg
  • Tillgänglighet: Leveranstid 3-5 Dagar
  • Produkten har lägsta beställningsantal: 1 Styck
  • Pris: 9 650 Kr / Styck

  • Exklusive Moms: 7 720 Kr

Tillägg


Burlington lågspolande toalett i klassisk utformning med spolvred och mjukstängande sits.

Finns att tillgå med porslins eller kromad cistern. Denna toalett har en unik kombination av klassiskt utseende och modern funktion. Den är utrustad med hel och halvspolning med justerbar spolmängd trots att den har spolvred. Vrid vredet uppåt för halvspolning och nedåt för helspolning. Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits i någon av de färger och utföranden som står nedan. Porslinscisternen finns i två olika storlekar, bred – 520 mm eller smal – 455 mm, den kromade cisternens bredd är 429 mm.

Själva stolen kan fås i två olika sitthöjder, standard 395 mm (utan sits) och förhöjd 475 mm (utan sits) (pristillägg) för långa personer eller personer med nedsatt rörlighet. Toaletten kan även specialbeställas med den gammaldags tron-sitsen i färgerna mahogny eller ek. Tänk på att måtten på ritningen kan anpassas genom att såga av spolrören både i höjdled och i djupled. Cisternen kan därmed placeras lägre och stolen närmare väggen om man så önskar. Man kan dock inte flytta stolen närmare väggen än att toalettsitsen stannar i öppet läge när den är uppfälld.

Vi levererar toaletten med anpassningsdetaljer för svensk avsättning (normalt ca 10-12 cm) och svenskt vattentryck. Vi monterar även cisterndetaljer och innanmäte som normalt kommer lösa i en påse vid köp av engelska toaletter. Alla tvättställ och toaletter i Burlington-serien har s.k. nanoglasyr vilket gör att smuts och bakterier inte fastnar lika lätt som på vanligt porslin. Detta medför även att rengöring är enklare. Alla Burlington-produkter är även CE-märkta vilket gör dem godkända för användning inom hela EU.